Algemene beveiliging


Info ontvangen

Alarmsystemen

Wij bieden u een doordacht en gebruiksvriendelijk systeem. We putten uit de vele mogelijkheden om uw gebouw te beveiligen: volumetrische detectie, perimeterdetectie, omtrekbeveiliging en bewaking van specifieke punten. Voor zowel huishoudelijke als voor grote installaties kunnen we mooie referenties voorleggen. We zijn een erkende beveiligingsonderneming.

Branddetectiesystemen

We installeren rookdetectoren, beamdetectie, branddrukknoppen, aansturing rookluiken… We werken zowel met conventionele als met adresseerbare centrales.

Toegangscontrole

We passen verschillende systemen toe op uw maat en in functie van uw noden: geef via code, badge, codekaart of fingerprint de toelating om uw terrein of gebouwen te betreden. Via software kan u beheer toepassen per deur, per persoon… en in functie van tijdstippen en werktijden. Toegangscontrolesystemen kunnen we koppelen aan uw gebouwenbeheersysteem, alarmsysteem, domoticasysteem, parlofonie… Deze interacties zijn handig daar ze achterliggende features zoals bv. verlichting of temperatuur aansturen. U kan kiezen voor een systeem dat inzetbaar is voor verschillende sites.

Camerabewaking

Wij installeren een digitaal systeem. Uw camera’s kan u via gratis software beheren en dit voor verschillende sites. U kan de beelden bekijken en dit zowel ter plaatse als op afstand (op basis van internetaansluiting). Voor de installatie kiezen we uit bullitcamera’s, domecamera’s en beweegbare domecamera’s. Ze bestaan in verschillende uitvoeringen naar nachtzicht, zoommogelijkheden, tegenlichtcompensatie en aantal pixels.