Algemene elektriciteitswerken


Info ontvangen

Nieuwbouw

In samenwerking met architect en bouwheer wordt een plan opgesteld. Wij doen velerlei voorstellen naar faciliteiten. Hier zijn wij een toegevoegde waarde voor uw bouwprojecten. Alarmbekabeling, netwerkbekabeling, tot de keuring en elektriciteitsaansluiting… Wij doen het voor u.

Verbouwing

In een renovatieproject wordt de bestaande elektrische installatie onderzocht. Een plan wordt opgesteld. Hierbij integreren wij ook de gewenste elektrische faciliteiten.

Verlichting

Wij kunnen u bijstaan in de keuze van zowel binnenhuisverlichting als tuinverlichting. Hierbij houden we steeds rekening met de achterliggende technische aspecten van de aanwezige elektrische installatie.

Domotica

Kiest u voor een eenvoudig systeem die enkele technieken automatiseert of een volledig systeem met schakeling van klank en beeld… Wij installeren het voor u. Wij stellen overzichtelijke plannen op. Wij bouwen praktische en functionele elektrische borden op maat van uw systeem.

Wij integreren een stabiel systeem met vele mogelijkheden: Dimmen, regelen, camerabewaking, parlofonie, schakelen van beeld en geluid.

Het installeren van de technisch achterliggende benodigdheden van bijvoorbeeld audio / video installeren wij voor u tijdens de ruwbouwfase.

Zonnepanelen

We bezien uw huidige installatie met z’n verbruik. Samen met u bezien we de montagemogelijkheden, effectieve fysieke plaats voor montage van de panelen. Vervolgens stellen we een passende offerte op. Meteen komt u uw terugverdientijd te weten.