Automatisatie


Info ontvangen

Ontwerp installaties & schema’s

De schema’s zijn elke keer een cruciale eerste stap voor we aan de uitvoering starten. We beheren eventuele wijzigingen. U ontvangt op het einde van de werken steeds correcte schema’s. Dit verhoogt de duurzaamheid van uw installatie. Bij elke aanpassing in de toekomst bespaart u op deze manier tijd en geld.

We helpen u ook graag verder bij het opstellen van ‘up-to-date’ schema’s. Dit voor zowel onvolledige dossiers of installaties waar schema’s onvolledig of verouderd zijn.

Elektrische plannen stellen wij op met Eplan. Situatieschema’s tekenen wij uit in Autocad.

Aanmaak schakelborden en aanpassingen in bestaande schakelkasten

Wij staan in voor de volledige opbouw van een automatiseringsproject.

Misschien zoekt u enkel een partner voor de aanmaak van uw schakelbord? Wij bouwen uw bord – met of zonder PLC & frequentiesturingen – volgens uw wensen en standaard.

Wij helpen u graag verder bij de uitbreiding van installaties. Wij komen de nieuwigheden ter plaatse zelf installeren.

Bekabeling installaties

Wij kunnen uw schakelbord installeren. Ook de bekabeling van de machine of toepassing kunnen wij verzorgen. Deze werken worden uitgevoerd met de nodige zorgvuldigheid. Wij houden rekening met uw wensen en standaarden.

Bij uitbreidingen of aanpassingen aan bestaande installaties komen wij ter plaatse om deze uit te voeren.

Programmering en opstart installaties.

Voor de programmering van PLC’s doen wij beroep op een van onze partners. Aan de hand van onze schema’s en reeds uitgevoerde tests van de I/O’s helpen wij hen voor een vlotte opstart van uw installatie.

Onderhoud en aanpassing bestaande installaties

Contacteer ons gerust voor onderhoud aan een bestaande installatie. Wij geven tips bij het opstellen van een onderhoudsplan voor de diverse onderdelen in uw installatie.