Industriële elektriciteit


Info ontvangen

Laagspanningsinstallaties

Wij zijn uw partner van ontwerp tot uitvoering. Wij zorgen voor de berekeningen, het concept en de praktische uitvoering van uw elektriciteitswerken. Wij bouwen de laagspanningsborden zelf. Ter plaatse kunnen wij de verschillende machines of toepassingen van voeding voorzien. Kabelgoten, kabelkanalen enz. worden met uiterste zorg geïnstalleerd.

Bestaande industriële laagspanningsinstallaties kunnen wij voor u doorlichten. Uitbreidingen en aanpassingen behoren tot onze activiteiten.

Aanmaak schema’s

De schema’s zijn elke keer een cruciale eerste stap voor we aan de uitvoering starten. We beheren eventuele wijzigingen. U ontvangt op het einde van de werken steeds correcte schema’s. Dit verhoogt de duurzaamheid van uw installatie. Bij elke aanpassing in de toekomst bespaart u op deze manier tijd en geld.

We helpen u ook graag verder bij het opstellen van ‘up-to-date’ schema’s. Dit voor zowel onvolledige dossiers of installaties waar schema’s onvolledig of verouderd zijn.

Elektrische plannen stellen wij op met Eplan. Situatieschema’s tekenen wij uit in Autocad.

Aanmaak verdeelborden

Laagspanningsborden en sturingsborden bouwen we zelf. Ook machinebouwers kloppen bij ons aan voor de opmaak van schema’s en om borden te bouwen. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Montage

Alle montagewerken (zoals installatie van kabelbanen, voedingsverdeling, aansluitingen aan machines, …) worden op verzorgde manier uitgevoerd. Wij zorgen voor een goede communicatie met de technisch verantwoordelijken bij ons cliënteel. Zo slagen we erin onze installaties volledig naar wens af te leveren.

Industriële verlichting

We leveren industriële verlichting voor zowel nieuwe als voor aanpassingen aan bestaande installaties vertrekkende van uit een lichtstudie en een evaluatie van de situatie ter plaatse. We bieden tevens de meest geschikte oplossing in het kader van een evaluatie van uw verbruik.

We doen voorstellen die voldoen aan de geldende normen en aan uw noden, dit voor zowel functionele verlichting als voor sfeerverlichting. Contacteer ons voor advies.

Kabelberekeningen

Uitwendige invloeden, lengtes, installatietechniek, enz. kunnen een invloed hebben op de toe te passen kabel. Idealiter worden de kabels op voorhand berekend.

Ook voor bestaande installaties kunnen wij de nodige berekeningen uitvoeren.

Dossier keuring

U wenst uw installatie te laten keuren? Wij kunnen uw dossier op orde stellen. Contacteer ons voor meer informatie. We komen graag uw installatie even nazien. Ook na keuring kunnen wij uw installatie en dossiers verder op punt zetten.

Condensatorbatterijen

Voor problemen rond uw reactief verbruik hebben wij oplossingen. Wij plaatsen indien nodig cos-phi batterijen. Zodoende kan de toeslag reactief verbruik op uw elektriciteitsfactuur wegvallen.

Plaatsing noodgroepen

Wij kunnen uw installatie voorzien van een noodgroep wanneer sommige werkzaamheden actief moeten blijven bij een stroomuitval. We helpen u om uw installatie verder onder te verdelen en zodoende een juiste keuze hierin te maken.